Ingrediente:
- 6 cepe
- 4 catei de usturoi
- 150 ml apa
- 1 cub de supa de legume
- 100 ml ulei
- 150 ml lapte din soia
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- 1 cutie tofu in saramura
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 plic gelatina vegetala
- 10 linguri rase de amidon alimentar
- 5 linguri rase de faina
- piper, oregano, cimbru
Pasul 1: RETETA DE ACASA: DROB VEGETARIAN: Pregatirea drobului
Apoi tocam marunt mararul si patrunjelul proaspat. Acum trebuie sa ne ocupam putin de tofu (branza de soia) pe care o scoatem din cutie si o taiem cubulete. Daca e prea sarata o lasam putin la desarat.
Acum adaugam peste ceapa verdeata tocata marunt si branza taiata cubulete. Si amestecam, dupa care taiem usturoiul marunt. Apoi adaugam in tigaie usturoiul si pasta de rosii si amestecam.
Intr-o craticioara punem lapte de soia peste care punem un pliculet de gelatina vegetala. Amestecam si punem pe foc pana se ingroasa putin.
Apoi in tigaie adaugam cimbrul si gelatina si amestecam, dupa care punem si faina si amidonul. Amestecam din nou.
Pasul 2: RETETA DE ACASA: DROB VEGETARIAN: Coacerea drobului
Punem hartie de copt intr-o tava si punem in ea compozitia tocmai pregatita.
Intindem si punem la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade temperatura cuptorului.
Pofta buna la Reteta de acasa Drob vegetarian!
Sursa: [www.acasatv.ro]
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu