Ingrediente:
- 500 g tortellini
- 2 dovlecei
- 100 g unt
- 2 catei usturoi
- 3 oua
- 250 ml smantana
- 100 g parmezan
- sare si piper
- nucsoara
Pasul 1: RETETA DE ACASA: TORTELLINI LA CUPTOR: Pregatirea pastelor
Pentru prepararea Retetei de acasa Tortellini la cuptor, trebuie in primul rand sa fierbem pastele. Trebuie sa respectam indicatiile de pe ambalajul pastelor Tortellini si mai ales timpul de fierbere mentionat acolo, caci este foarte important. Fiecare tip de paste are un anumit timp. Asadar punem pastele la fiert in apa cu putina sare.
Este timpul sa pregatim dovleceii pe care ii spalam, ii curatam si apoi ii dam pe razatoarea mare.
Apoi punem o tigaie pe foc in care punem untul sa se topeasca. Si adaugam dovlecelul ras.
Apoi zdrobim usturoiul si-l adaugam peste dovlecei. Punem si putina sare si putin piper. In continuare spargem ouale intr-un castronel si le batem putin. Peste oua se pune smantana, nucsoara si se bate in continuare. Apoi radem parmezanul peste oua si amestecam din nou.
Pasul 3: RETETA DE ACASA: TORTELLINI LA CUPTOR: Coacerea la cuptor
Intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt punem dovleceii care tocmai s-au calit.
Intindem frumos si apoi turnam compozitia cu ou si parmezan.
O dam la cuptor si o lasam pana se gratineaza. Si mancarica este gata, delicioasa!
Pofta buna la Reteta de acasa TORTELLINI LA CUPTOR!
Sursa: [www.acasatv.ro]
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu