luni, 30 ianuarie 2012

Tortul Miresei - modele cu ciocolata

Astazi la Reteta de Acasa va prezint mai multe modele de decorat Tortul Miresei, de data aceasta tortul fiind de ciocolata. In continuare puteti vedea Tortul Miresei - modelele cu ciocolata!


Alte sute de modele de decorat Tortul Miresei ( modele 2013, modele cu fluturi, modele cu flori de liliac, modele cu ciocolata, modele cu fructe, modele cu flori, modele cu frisca, modele cu scoici, modele mireasa, modele cu floarea soarelui, modele cu mesaj scris, modele cu lalele, modele cu pantoful miresei, modele rochia de mireasa, modele de logodna, modele cu verighete, modele cu orhidee, modele cu maci, modele cu cale, modele supraetajate, modele cu trandafiri, modele dantelate, modele cu minitortulete si muuuulte altele) gasiti aici

Casa de piatra si multa fericire tuturor!

2 comentarii:

  1. Bun gasit! Nu stiu de-s torturile tale, presupun ca nu, imi cer iertare de gresesc, intrebarea mea este de trandafirii de la tortul alb-negru sunt din pasta de ciocolata. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ştiu că, în general, pot fi făcuţi din ciocolată, lapte praf sau pasta de zahăr - am oarece experienţă, mă întrebam cum de stau pe sârmă atârnaţi din ciocolată fiind. Mă duc unde m-ai trimis:)Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere