Ingrediente:
- 3 pastravi
- 200 g iaurt
- sare
- piper
- 100 g pesmet
- 200 g fulgi de porumb
- 1 lamaie
- 2 rosii
- patrunjel verde
- ulei
- 3 catei de usturoi
Pasul 1: RETETA DE ACASA: PASTRAVI IN FULGI DE PORUMB: Pregatirea iaurtului
Incepem prepararea Retetei de acasa Pastravi in fulgi de porumb prin condimentarea iaurtului cu sare, piper si boia.
Dupa ce am pus toate acestea in iaurt, amestecam.
Pasul 2: RETETA DE ACASA: PASTRAVI IN FULGI DE PORUMB: Pregatirea pestelui
Pentru aceasta reteta avem nevoie de trei pastravi.
Dupa ce pastravii au fost curatati, sunt pusi in iaurtul pregatit anterior. Sunt acoperiti cu acel iaurt si lasati timp de 2 ore.
Pasul 3: RETETA DE ACASA: PASTRAVI IN FULGI DE PORUMB: Pregatirea fulgilor de porumb
Punem fulgii de porumb pe o folie de plastic si ii zdrobim.
Apoi adaugam pesmetul peste fulgii de porumb.
Dupa aceea punem uleiul la incins intr-o tigaie.
Acum luam pestii si ii tavalim prin amestecul de fulgi de porumb cu pesmet si ii punem la prajit in uleiul incins.
Dupa ce s-au prajit pe o parte ii intoarcem si pe cealalta; apoi ii scoatem pe un platou.
Pasul 4: RETETA DE ACASA: PASTRAVI IN FULGI DE PORUMB: Pregatirea mujdeiului
Acum este timpul sa pregatim un mujdei dobrogean. Taiem cele doua rosii in cubulete micute.
Apoi pisam trei catei de usturoi.
Peste rosiile taiate cubulete punem usturoiul pisat si frunzele de patrunjel taiate marunt si amestecam.
Adaugam si putina sare. Si amestecam din nou.
Apoi, pe platou, langa pastravii proaspat prajiti punem putin mujdei si lamaia taiata in 4 bucati.
Si Pastravii in fulgi de porumb sunt gata! Simplu si delicios!
Pofta buna la Reteta de acasa PASTRAVI IN FULGI DE PORUMB!
Sursa: [www.acasatv.ro]
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu