luni, 19 mai 2014

Ciupercuțe la grătar

Cand vine vorba de iesit la iarba verde ne gandim cu siguranta si la mirosul gratarului incins alaturi de o bautura rece. La gratar, pe langa traditionala bucata de carne sau cativa carnati, o delicatesa reprezinta Ciupercutele la gratar. Hranitoare si gustoase...



Ingrediente:
-         ciupercute champinion
-         putina sare
-         cascaval ras (facultativ)
-         unt (facultativ)

          Spalam ciupercutele in apa rece, apoi le scoatem coditele cu grija sa nu rupem palarioarele ciupercutelor. Aranjam ciupercutele pe gratarul incins si in fiecare ciupercuta punem putina sare. In timp ce se coc, ciupercutele se vor umple cu zeama, care este delicioasa!!!
          Putem sa facem ciupercutele doar asa simple cu sare, dar putem sa le facem si cu unt sau cascaval. In fiecare ciupercuta sa punem putin unt sau o bucatica mica de cascaval, depinde de gustul fiecaruia.


Pofta buna la: CIUPERCUTE LA GRATAR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu