sâmbătă, 20 mai 2017

Ardei cu Branza Albinute

Modul in care sunt decorate aperitivele conteaza foarte mult, mai ales daca la masa se afla si copii. Asadar, haideti sa vedem cum putem decora  Ardeii cu Branza Albinute! Delicios, aspectos si gustos!!!


Ingrediente:

-         2 ardei capia rosii
-         1 cutie branza pufoasa cu verdeata
-         10 masline negre (fara samburi)
-         10 masline verzi (fara samburi)
-         Cateva feliute subtiri de castravete
-         Cateva bucatele foarte mici de morcov

 
Pasul I: Reteta de acasa: Ardei cu Branza Albinute: pregatirea ardeilor cu branza
Spalam ardeii capia si apoi le scoatem cotoarele cu tot cu seminte. Ii mai spalam o data si apoi ii stergem cu prosop de bucatarie din hartie pentru a fi uscati. Dupa aceea ii umplem cu crema de branza cu verdeata si apoi ii taiem in felii groase de maxim un centimentru. Ii asezam pe platou.

Pasul II: Reteta de acasa: Ardei cu Branza Albinute: decorarea ardeilor cu branza
Taiem maslinele feliute subtiri de aproximativ 2 milimetri, cu grija sa nu se rupa. Apoi formam albinute astfel: o feliuta de maslina verde asezata langa o feliuta de maslina neagra, apoi iar verde, apoi iar neagra pana folosim 6-7 feliute. Acesta este corpul albinutei pe care il punem pe o felie de ardei cu branza. Apoi formam si celelalte corpuri de albinute si le asezam pe alte felii de ardei cu branza. Dupa aceea taiem o feliuta de castravete subtire in patru parti, pe care le vom aseza cate doua de fiecare parte a corpului albinutei. Iar la cap ii punem doua antenute formate din morcov crud. Si gata! Albinutele noastre sunt gata sa zboare … in farfuriile invitatilor la masa!


Pofta buna la Ardei cu Branza Albinute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu