Acum, de
sarbatori, aperitivele festive sunt pe toate mesele, iar salata de beouf este
nelipsita. De aceea va propun sa decoram salata de beouf ca pe un bradut de
Craciun. Salata de Beouf Bradut se face foarte usor.
Dupa ce ati facut salata de beouf obisnuita (gasiti reteta aici), puneti salata pe un platou sau bol dar nu o nivelati ca de obicei cu lingura. O aranjati in asa fel incat in centrul vasului salata de beouf sa fie mai ridicata, mai tuguiata. Apoi „imbracati” salata cu frunze de patrunjel.
Dupa ce ati facut salata de beouf obisnuita (gasiti reteta aici), puneti salata pe un platou sau bol dar nu o nivelati ca de obicei cu lingura. O aranjati in asa fel incat in centrul vasului salata de beouf sa fie mai ridicata, mai tuguiata. Apoi „imbracati” salata cu frunze de patrunjel.
Peste
frunze puneti rondele de ardei gras rosu, acesta reprezentand beteala. Iar pe ardei
puneti boabe de porumb, drept „luminite”. In varful bradului puneti o stea
decupata din ardei gras rosu sau din cascaval.
Si Salata de Beouf Bradut este gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu