sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Tort Aperitiv cu Salata de Boeuf

Salata de Beouf este una dintre salatele cele mai gustoase si care nu lipseste de la nici un eveniment important. Exista multe moduri de a aranja pe platou salata de beouf si nenumarate feluri de a o decora. Astazi va invit sa facem o salata de beouf intr-un fel diferit: Tort Aperitiv cu Salata de Beouf. Aceleasi ingrediente, insa altfel aranjate:Ingrediente:

- legume fierte: morcovi, patrunjel (radacina), telina, cartofi, etc.
- muraturi: castraveti si gogonele
- maioneza
- boabe de porumb
- sunca feliata

Pasul 1 Reteta de acasa : TORT APERITIV CU SALATA DE BEOUF: Pregatirea legumelor

In primul rand, pregatim legumele: le curatam si le fierbem. Apoi le taiem felii:Castravetii murati si gogonelele vor fi taiate marunt ca pentru salata de beouf obisnuita.  


Desfacem si conserva de porumb:

Pregatim si maioneza: 
   
Pasul 2 Reteta de acasa :  TORT APERITIV CU SALATA DE BEOUF : Realizarea Tortului Aperitiv cu Salata de Beouf

Pe un platou asezam un strat de cartofi fierti peste care punem un strat foarte subtire de maioneza. Apoi continuam cu un strat de morcovi si tot asa pana folosim toate legumele. Pentru ca maioneza sa nu fie prea gretoasa putem sa o amestecam cu o lingura de iaurt simplu.


Dupa ce am pus toate legumele mai punem un strat de maioneza. Pe marginea Tortului Aperitiv cu Salata de Beouf asezam feliute de sunca (poate fi sunca de Praga, muschi file, etc). Apoi decoram Tortul Aperitiv cu morcovi, castraveti etc. Puteti sa-l decorati cum stiti dumneavoastra mai frumos. Oricum rezultatul va fi deosebit! 
Pofta Buna la Reteta de acasa : 
TORT APERITIV CU SALATA DE BEOUF!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu