Astazi la Reteta de Acasa va propun sa pregatim un delicios Snitel Vienez. Fie ca este preparat din carne de pui, porc sau vitel, Snitelul Vienez este foarte fraged si delicios.
- 500 gr carne de pui, porc sau vitel
- 5 linguri faina alba
- 2 oua
- 5 linguri pesmet
- 2 linguri lapte
- sare
- piper negru macinat
Pasul 1 Reteta de acasa : SNITEL VIENEZ: Pregatirea ingredientelor
In primul rand, pregatim carnea. Indiferent ce tip de carne avem, secretul snitelului vienez este urmatorul: pentru snitelul vienez trebuie sa taiem carnea in fasii subtiri si sa o batem bine cu ciocanul de snitele. Pe carne nu punem nici un condiment!
Pasul 2 Reteta de acasa : SNITEL VIENEZ : Prepararea snitelului vienez
Snitelul vienez se prepara foarte usor, dar trebuie sa respectam pasii urmatori in aceasta ordine:
1. trecem carnea prin faina,
2. apoi prin ou,
3. si apoi prin pesmet.
Apoi punem snitelul la prajit in ulei incins. Prajim sniteleul vienez pe ambele parti si apoi il scoatem pe un servet de bucatarie din hartie pentru ca acesta sa absoarba uleiul.
In primul rand, pregatim carnea. Indiferent ce tip de carne avem, secretul snitelului vienez este urmatorul: pentru snitelul vienez trebuie sa taiem carnea in fasii subtiri si sa o batem bine cu ciocanul de snitele. Pe carne nu punem nici un condiment!
Intr-un castron punem faina si in faina punem putina sare si putin piper negru macinat. Amestecam bine faina.
Intr-un alt castron spargem cele doua oua si le batem putin cu furculita. Apoi punem laptele si mai batem putin.
Pe o farfurie intinsa punem pesmetul.
Snitelul vienez se prepara foarte usor, dar trebuie sa respectam pasii urmatori in aceasta ordine:
1. trecem carnea prin faina,
2. apoi prin ou,
3. si apoi prin pesmet.
Apoi punem snitelul la prajit in ulei incins. Prajim sniteleul vienez pe ambele parti si apoi il scoatem pe un servet de bucatarie din hartie pentru ca acesta sa absoarba uleiul.
Crocant si delicios!
Pofta Buna la Reteta de acasa :
SNITEL VIENEZ !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu