miercuri, 4 iulie 2012

Rosii umplute cu crema de branza

Este vara, este vremea fructelor si a legumelor. De aceea, astazi va prezint un preparat delicios si foarte aspectos; este vorba despre Rosii umplute cu crema de branza, un aperitiv deosebit.

Ingrediente:


- rosii
- branza de vaci
- marar verde
- sare


Pasul 1 Reteta de acasa : ROSII UMPLUTE CU CREMA DE BRANZA: Pregatirea rosiilor
Se spala rosiile, se taie un capac la aproximativ o treime de baza si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite.
  


Pasul 2 Reteta de acasa : ROSII UMPLUTE CU CREMA DE BRANZA: Pregatirea cremei de branza
Crema de branza se prepara foarte usor si depinde in mare parte de gustul fiecaruia. Puteti prepara o crema de branza foarte gustoasa amestecand branza de vaci cu putina smantana, un pic de sare si marar verde tocat marunt.


Puteti de asemenea folosi crema de branza de tip Philadelphia, Almette, Hohland sau Ceva fin.



   
Pasul 3 Reteta de acasa :  ROSII UMPLUTE CU CREMA DE BRANZA  : Umplerea si decorarea rosiilor 


Dupa ce rosiile au fost pregatite si crema de branza este gata, luam fiecare rosie in parte si o umplem cu crema. Apoi o decoram cu marar verde, masline, etc, in functie de imaginatia fiecarei gospodine. Iata cateva idei:








  



















Pofta Buna la Reteta de acasa :   ROSII UMPLUTE CU CREMA DE BRANZA  !

3 comentarii: