- 1 kg cartofi
- 1 cutie de ciuperci conservate
- 4 linguri ulei
- 1 capatana usturoi
- piper
- sare
Pasul 1 Reteta de acasa : CARTOFI PRAJITI CU CIUPERCI SI USTUROI: Pregatirea ingredientelor
Pasul 2 Reteta de acasa :
CARTOFI PRAJITI CU CIUPERCI SI USTUROI : Prepararea cartofilor prajiti cu ciuperci si usturoi
Apoi punem si cateii de usturoi si asezonam cu sare si piper.
Ii lasam sa se prajeasca. Mai amestecam de 2 -3 ori si cand sunt gata ii scoatem pe platou si presaram deasupra frunza de patrunjel proaspat taiat marunt.
Daca punem alaturi si cateva feliute de gogosari murati, totul va fi delicios!
Si pentru ca gustul sa fie absulot desavarsit, puteti sa radeti niste branza telemea deasupra. Gustati si cu siguranta veti mai repeta reteta de muuulte ori! Sincer va spun, sunt deliciosi!
In primul rand curtam cartofii de coaja si ii taiem ca de obicei pentru cartofi prajiti.
Curatam cateii de usturoi de coaja si ii lasam asa intregi.
Deschidem conserva de ciuperci si le scurgem de zeama, dupa care le taiem mai mici, daca sunt intregi. Daca sunt deja taiate, raman asa.
Punem cartofii la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Ii lasam cateva minute sa se patrunda si apoi punem ciupercile. Amestecam.
Apoi punem si cateii de usturoi si asezonam cu sare si piper.
Ii lasam sa se prajeasca. Mai amestecam de 2 -3 ori si cand sunt gata ii scoatem pe platou si presaram deasupra frunza de patrunjel proaspat taiat marunt.
Daca punem alaturi si cateva feliute de gogosari murati, totul va fi delicios!
Si pentru ca gustul sa fie absulot desavarsit, puteti sa radeti niste branza telemea deasupra. Gustati si cu siguranta veti mai repeta reteta de muuulte ori! Sincer va spun, sunt deliciosi!
Pofta Buna la Reteta de acasa :
CARTOFI PRAJITI CU CIUPERCI SI USTUROI !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu