Ingrediente:
- 1/2 cana stafide
- 1/2 caise deshidratate
- 1/2 cana lapte soia
- 1 cana nuca macinata
- 2 plicuri coaja rasa de lamaie
- 4 linguri nuca de cocos
- 2 linguri musli cu fructe
- 1 lingurita esenta de rom
- 2 linguri zahar
Pasul 1: RETETA DE ACASA: BOMBOANE DE POST: Pregatirea fructelor
Dupa ce s-au inmuiat fructele, scurgem laptele si punem fructele intr-un vas de robot si le tocam marunt.
Pasul 2: RETETA DE ACASA: BOMBOANE DE POST: Realizarea aluatului
Intr-un castron punem fructele tocate; adaugam 2 linguri de nuca de cocos, nuca macinata si coaja de lamaie.
Apoi punem 2 linguri de musli cu fructe intr-un vas de robot si ii macinam marunt.
Dupa aceea adaugam musli macinat in castron peste restul ingredientelor puse anterior. Si amestecam.
Acum luam cu mana cate putin aluat si formam bilute mici.
Apoi le tavalim prin nuca de cocos.
Si bomboanele noastre de post sunt gata! Delicioase!
Pofta buna la Reteta de acasa Bomboane de post!
Sursa: [www.acasatv.ro]
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu