Pagini

vineri, 18 noiembrie 2011

Reteta de acasa 16 noiembrie 2011 - Toast cu curcan

Astazi la Reteta de Acasa v-a fost prezentata o reteta foarte delicioasa, Toast cu curcan. Delicios!

Ingrediente:


- 4 snitele din piept de curcan
- 2 oua
- 2 linguri lapte
- 150 g pesmet
- 150 g faina
- 200 g ciuperci
- sare, piper
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 linguri smantana
- 2 fire ceapa verde
- 2 rosii mari
- ulei pentru prajit
- 8 felii paine toast
- 150 g branza feliata tip Gouda
- unt

Pasul 1 Reteta de acasa : TOAST CU CURCAN: Prepararea snitelului

    Pentru prepararea Retetei de acasa Toast cu curcan trebuie in primul rand sa facem snitelele din carne de curcan. Luam carnea de curcan si o batem putin, acoperind carnea cu folie de plastic pentru a nu distruge carnea si a nu stropi in jurul nostru. 

Apoi amestecam ouale cu laptele, sare si putin piper.

Apoi fiecare bucata de carne se da prin faina, ou si pesmet (in aceasta ordine!) si se prajesc in ulei incins.

Pasul 2 Reteta de acasa : TOAST CU CURCAN: Pregatirea ciupercilor

     La Reteta de acasa Toast cu curcan, in a doua etapa trebuie sa pregatim ciupercile. Acestea se taie marunt si se pun intr-o tigaie la calit in care in prealabil a fost topit un cub de unt.

Apoi adaugam si ceapa verde taiata marunt si le lasam impreuna la calit; punem si putina sare si putin piper.

Dupa ce ciupercile s-au inmuiat, se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana.

Pasul 3 Reteta de acasa : TOAST CU CURCAN: Aranjarea sandvisului
    Intr-o tava de cuptor punem hartie de copt. Apoi luam cate o felie de paine toast pe care punem un snitel, peste snitel rosie feliata si apoi ciupercutele. Iar peste ciupercute punem doua felii de branza feliata. Sandvisurile astfel facute le punem in tava si dam tava la cuptor pentru cateva minute. 

Pofta Buna la Reteta de acasa : TOAST CU CURCAN!

Sursa: [www.acasatv.ro]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu