Pagini

sâmbătă, 25 februarie 2017

Tort Profiterol

Astazi la Reteta de Acasa va invit sa incercati o noua reteta de tort. Se numeste Tort Profiterol si cred ca am spus destul. Spunand cuvantul Profiterol, deja cred ca v-am atras atentia. Iata cum preparati acest minunat desert. 


Ingrediente:

- 6 oua
- 6 linguri apa
- 14 linguri zahar
-20 linguri faina
- 1 praf de copt
- 300 ml lapte rece
- 1 plic Crem ole de ciocolata
- 500 ml frisca lichida
- 2 cutii gogosele pentru Profiterol

joi, 2 februarie 2017

Oua Umplute Albinute

Modul in care sunt decorate aperitivele conteaza foarte mult, mai ales daca la masa se afla si copii. Si cum ouale umplute sunt nelipsite de la ocaziile speciale, iata cum putem decora  Oua Umplute Albinute! In locul oualor umplute puteti folosi si ardei umpluti cu branza. 




Ingrediente:

-         5 oua firte tari
-     2 linguri maioneza
-     1 lingurita pateu de ficat de porc
-         10 masline negre (fara samburi)
-         10 masline verzi (fara samburi)
-         Cateva feliute subtiri de castravete
-         Cateva bucatele foarte mici de morcov