Pagini

vineri, 25 mai 2012

Reteta de acasa - 24 mai 2012: Ardei capia umpluti cu ton


Astazi la reteta de acasa v-a fost prezentata o reteta de vara, o reteta aperitiv care se numeste Ardei capia umpluti cu ton. 



Ingrediente


- 4-5 ardei capia
- 2 cutii mari de ton in suc propriu
- 1 ceapa
- 2 legaturi de marar
- 1 legatura de patrunjel
- ulei de susan
- piper
- sare
- 1 lamaie
- frunze de menta



Pasul 1: RETETA DE ACASA: ARDEI CAPIA UMPLUTI CU TONPregatirea ingredientelor


Primul pas in prepararea compozitiei pentru Reteta de acasa Ardei capia umpluti cu ton este pregatirea ardeiului. Asadar spalam ardeii si apoi ii taiem in doua pe lungime. Curatam foarte
bine semintele.
 



Apoi curatam ceapa si o tocam marunt.
La fel procedam si cu castraveciorii acri: ii taiem marunt.

Mai avem de tocat verdeata: frunzele de marar si cele de patrunjel. La fel si cateva frunze de menta. Le punem peste ceapa tocata si castraveciori.


Apoi stoarcem lamaia si adaugam si sucul.

Pasul 2: RETETA DE ACASAARDEI CAPIA UMPLUTI CU TON:  Pregatirea tonului


Luam conservele de ton si le deschidem.


Scoatem tonul din conserve si il punem intr-o strecuratoare. Il stoarcem si-l zdrobim.


Apoi il punem peste verdeata. Si condimentam cu sare si piper. Apoi punem si putin ulei de susan si amestecam.
Compozitia astfel pregatita este gata pentru umplerea ardeilor.


 Pasul 3: RETETA DE ACASAARDEI CAPIA UMPLUTI CU TONUmplerea ardeilor


Se iau jumatatile de ardei si se umplu cu compozitia tocmai pregatita.


Pofta buna la Reteta de acasa   ARDEI CAPIA UMPLUTI CU TON  !  


Sursa: [www.acasatv.ro]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu