Astazi la Reteta de Acasa v-a fost prezentata o reteta foarte gustoasa pe placul multora, se numeste Friptura cu costita.
Ingrediente:
- 10 felii de costita
- 1 kg carne tocata de vitel
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 100 g spanac
- 1 linguri mustar
- 1 rosie mare
- 2 linguri fulgi de ovaz
- 4 oua
- sare si piper
- patrunjel verde
Pasul 1 Reteta de acasa : FRIPTURA CU COSTITA : Pregatirea spanacului si a carnii
Apoi luam rosia si o taiem in cubulete, cu tot cu coaja. Dupa aceea punem ouale intr-un bol si le batem putin cu telul si apoi le punem peste carnea tocata.
Apoi adaugam mustarul si patrunjelul tocat marunt. Tot aici punem si rosiile tocate cubulete si amestecam. Pasul 2 Reteta de acasa : FRIPTURA CU COSTITA: Coacerea fripturii
Apoi punem si spanacul si rasturnam toata compozitia intr-o tava. Intindem compozitia cu o lingura si deasupra asezam feliile de costita, astfel incat sa acoperim toata suprafata.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor. Va sta la cuptor aproximativ jumatate de ora cu folia si apoi scoatem folia si o mai lasam 10 minute ca sa se rumeneasca putin costita.
Friptura astfel pregatita este delicioasa!
Pofta Buna la Reteta de acasa : FRIPTURA CU COSTITA!
Sursa: [www.acasatv.ro]
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu