vineri, 27 decembrie 2013

Tort de Revelion

In asteptarea Anului Nou 2014 va propun cateva modele de decorat  Tortul de Revelion! Iata modelele impartite pe categorii ( cu un click pe fiecare titlu veti gasi numeroase modele de tort).

Tort La multi ani


Tort Happy New Year

Tort Sampanie

Multe alte modele de decorat Tortul de Revelion si nu numai gasiti pe MODELE TORT.

LA MULTI ANI 2014 !!!

miercuri, 11 decembrie 2013

Tort... cu ocazia Craciunului

A inceput numaratoarea inversa pana la marea sarbatoare a Nasterii Domnului, prilej cu care tot crestinul isi impodobeste casa cu minunatul parfum de brad iar masa trebuie sa fie plina de bucate. Unul dintre preparatele care nu lipseste este Tortul de Craciun, care cu sigurata este suuuper delicios! Insa avem o mica problema: cum decoram Tortul de Craciun?! Iata in continuare cateva ... zeci de modele de decorat Tortul de Craciun, modele care sunt impartite pe diverse teme. Dand un simplu click pe fiecare Model de Tort veti gasi zeci de modele care sa va ajute la decorarea minunatuli Tort de Craciun.

1. TORT MOS CRACIUN

2. TORT BRADUT

3. TORT CIORAP DE CRACIUN

4. TORT CLOPOTEL

5. TORT COLINDE DE CRACIUN

6. TORT FLOAREA CRACIUNULUI

7. TORT LUMANARE

8. TORT NASTEREA DOMNULUI

9. TORT ORNAMENTE DE CRACIUN

10. TORT RENII LUI MOS CRACIUN

SAU DIVERSE MODELE DE DECORAT TORTUL DE CRACIUN CU SPECIFIC DE NUME: TORT CRISTINA, TORT KRISTA, TORT CRITY, ETC, PE CARE LE GASITI LA 
TORT NUME

CRACIUN FERICIT TUTUROR!



vineri, 6 decembrie 2013

Tortilla

Pentru iubitorii de cartofi, astazi pregatim o ompleta mai speciala, care are in compozitie in principal cartofi si oua, insa putem sa adaugam si alte ingrediente. Aceasta ompleta deosebita se numeste Tortilla si se poate servi atat calda cat si rece. Este o reteta cu cartofi care se prepara simplu si rapid. Si este delicioasa! 

Ingrediente:

      -      6 cartofi potriviti
-         4 oua
-         1 ceapa
-         1 ardei gras
-         ulei pentru prajit
     -         optional: ciuperci, sunca, ceapa verde, usturoi, masline, etc.